Preshevë, 28 shkurt  -Policia serbe sot ne Nish ka arrestuar dy qyetare nga Presheva F.F. (35) dhe A. A (24) për shkak se ata u përpoq për të transferuar dhe për të shitur rreth 900 gram marihuanë,  njfton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Sipas Departamentit të Policisë Nish, i akuzuari F.F. u kap pasi kaloi kabinën e pagesave pranë Doljevacit, kur ai u ndalua nga policia, te ciloe trpvuna ta hedhin  ngha vetuar pakon  plote  me marihuanë.

I dyshuari AA tjeter është akuzuar se ka angazhuar argat F.F. per ta transportuar drogën

Ata janë mbajtur në paraburgim deri në 48 orë , te ngarkuar  me akuza penale, me urhder të  Prokurorisë së Lartë Publike në Nish. Ata do të përgjigjen për veprën penale të prodhimit të paligjshëm dhe trafikimit të lëndëve narkotike.

SHPËRNDAJE