Preshevë, 26 tetor -Zgjedhjet ne Preshevë do të mbahen me 24 dhjetor te ketij viti. Venidmi eshte marrur, pritet qe te konfirmohet edhe zyrtarisht nga pesrdioen ti serb Aleksande Vucic,  ka mësuar agjencia  e lajmeve “Pershjeva Jonë”

Vec Preshevës, zgjdhje do te mbahne edhe në Beograd, ne te njetjën dite me ato ne Presheve. Fushata ne Luginen e Preshevës ashtu keshtu ka filluar, duke zgjuar lideret nga gjumi se po ofrohet ora e ndarjes se tortes. Kjo po vërehet se lidertet e Lugines diteve te fundit kane intensifikuar aktivitetet, jo me qytetaret, por me takime e vizita se paku permes fotografive dhe premtimeve.. sa ne Beograd aq edhe fushate ne Tiranen e Prishtinën, madje duke edhe ftuar ministra te cilet po premtojne mjete fianciare qe deri ma tash nga Prishtina e as nga Tirana nuk ka asgje, oervec nderrimit te kart vizitave..

Ju kujtojme se zgjedhjet ne Prshjevë jane rewzulatta i perqarjeve o t epopullates, por të lierëwve te shqiptareve ne Lugine si dhe lajkmi perkarrige, te erut për “vlast” (pushtet). Dhe mu keto perqarje beri qe Boegradi perkërisht kreu ui qvwrise serbe znj.Anan Brnabic te emëroi me goje te vet Shqiperim Arifini kryetar temporer ne Preshevë.

SHPËRNDAJE