prsssssPreshevë, 10 shtator  -Se vertete agjncia e lajmeve “Presheva jonë” ehste bere mediumi me i ctuar dhe me i besueshem, deshmon fakit se nuk kalon jave qe ndoje nga mediat e huaja boterore t^’mos marrin informacione nga kjo  agjenci tashme burim inforamcioni dhe lidere mediale jep vetme ne ballkan por edh me gjere..

 

Press agency “Presheva jonë”, tashme me shume se një burim informimi për mediet rajonale e ndërkombëtare, lidere mediale ne ballkan! (Foto)

presseKeshtu Agjencia e lajemeve zvicerane ATS/SDA si dhe mediat tjera (në gjuhën franceze e gjermane, italaine) sikur Blick, ato ne Frcne, Itali Turqi..e mso te flasim me per mediat serbe apo tjera ne ballkan me ndikim në rajon dhe në Evropë e botë kanë cituar se paku 500 here agjencie e lajmeve “Presheva jonë” si burim të besueshëm të informacionit. “Die Demonstranten bezeichneten das UEFA-Urteil erneut als «skandalös». Sie kündigten via «Presheva Jonë» an, dass sie das Verdikt an den europäischen Gerichtshof für Menschenrechte ziehen werden, falls die UEFA ihr Urteil nicht rückgängig mache.” shkruan  Blick, gazeta me e madhe e Zvicres due u referuar burimeve te “Presheva Jonë”elle

preshssss

preshssdd

SHPËRNDAJE