vizhitaaaPreshevë, 28 tetor  – Presidenti i Maqedonisë Gjorgje Ivanov sot  eshte vonuar ne takimet e tij te psrpaar ne Beograd, cka edhe ka ndryshuar komplet agjenden e vizites ne kryeqytetin serb per shkak se eskorta  e tij ne Preshevë, pikriresht ne austostraden në korridorit 10-të e blokuar per tri more rresht,  nga qindra vetura, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”
Policia kete kaosi ne autostradën e Preshevës (Kumanovë-Bujanoc) qe te shpie drejt Beogradit e  arsyeton se në mëngjes autostrada eshte mbyllur perkohesisht.  Trafiku do të ketë pengesa edhe nesër. MUP apel për qytetarët që të kenë mirëkuptim për aktivitetet e policisë dhe për të përdorur rrugë alternative.

 

 

SHPËRNDAJE