Résultat de recherche d'images pour "examen théorique du permis de conduire."Bernë, 19 shtator  -Një dyzet vjeçar akuzohet se ka ndihmuar njëzet shoferët e nxënësve praktiokant të qytetit Soloturn për të kaluar testin teorik, njfton agejncia e lajmeve “Presheva jonë”*duke ju referuar burimeve te policise kantonale.

Forcat e policisë në Solothurn kanë zbuluar një rast të madh mashtrimi që përfshin ekzaminimin teorik të patentës së shoferit. Një 41 vjeçar kosovar akuzohet për ndihmën e disa shoferëve të nxënësve për të kaluar testin me ndihmën e pajisjeve elektronike.

Në një deklaratë të lëshuar të martën, policia shpjegoi se dyzetvjeçari kishte faturuar përfitimet e tij disa mijëra franga. Nxënësit ishin paisur me mini-kamera dhe mikrofon, Ato të i fshehura në rroba ose të lidhura me trupin.

Sipas anketës, dyzetvjeçari ishte midis dhjetorit 2014 dhe marsit 2016. Ai do të kishte ndihmuar gjithsej 20 vetë, të shtetësisë zvicerane, shqiptare, kosovare dhe maqedonase. Këta individë gjithashtu do të gjykohen.

SHPËRNDAJE