St.Gallen, 13 dhjetor  -Rrjeti i trafikantëve u çmontua në St.Gallen, pas dy vitesh hetime, rezulton ne arrestimin e tetëmbëdhjetë individëve në Zvicër dhe Serbi, ku ne mesion e kontrbamndistve ka edhe shiptare, njfotn agejcnia e lajmeve “Presheva jonë” nga Zvicra duke ju referuar burimeve te policise kantonale.

Hetimi filluan në vitin 2015 pas arrestimit të dy trafikantëve të dyshuar në Rorschach (SG), tha policia e St Gallen të mërkurën. Hetuesit zbuluan se ata i përkisnin një rrjeti ndërkombëtar fillimisht nga Nishi Serbi.

Falë bashkëpunimit me autoritetet hetuese serbe, në Zvicër u arrestuan trembëdhjetë shtetas të tjerë të Nishit dhe një shqiptar nga Serbia. Policia kapi gjithashtu më shumë se dy kilogram heroinë, një sasi të vogël kokainash dhe rreth 35 kilogram marihuanë. Ata janë raportuar për shkelje të ndryshme të Aktit të Narkotikëve. Të gjithë u dënuan. Aktgjykimet janë në fuqi.

SHPËRNDAJE