Preshevë, 5 mars -Sot nem  kuftin Shqiptar-FYROM eshte tzreguar edhe nje sukses i polcise shqiptare ne luftne kunder kontabandes, në ekte arst trdfgikut te drgoës. keshut policia doganore shqiptare ka kapur në kufirim me Maqedoninë, 273 kg drogë (marijuanë) dhe ka arrestuar shtetasin maqedonas (40-vjeçar) njofton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë” nga Tirana duke ju referuar brimeve te policise shqiptare.

 

Sipas policisë shqiptare, droga ishte paketuar në 1,563 kuti plastike, fshehur në mesin 800 paleta druri ngarkuar në kamion tërheqje targa të licencës Ohrit,

Është pohuar se automjeti është duke pritur në dalje nga Shqipëria, dhe oficerët pas kontrollit e futne ne skaner per shkak dyshuimeve me mallin qe trtansportohej ne klamion, cka edhe doli droga.

SHPËRNDAJE