Bujanoc, 22 dhjetor  -Anëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Vranjë kane konfiskuar 7 kilogramë dhe 740 gram drgoe (marihuanë) dhe arrestuan M.I (1989) nga Bujanoca, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Policia ishte në Bujanoc, në pjesën e prapme të markës Volvo në tabela te regjistrimit Subotonicm (SU) qe ngiste M.I. Ai u arrestua për ekzistencën e bazës për dyshimin se ai kreu veprën penale të prodhimit dhe tregtimit të paautorizuar të barnave narkotike.

Sipas urdhrit të prokurorit të Prokurorisë së Lartë Publike në Vranjë, i dyshuari ndalohet deri në 48 orë, pas së cilës ai do të dërgohet në prokurori me një padi penale.Volvo

SHPËRNDAJE