Preshevë, 18 shkurt -Doganierët në kalimin kufitar Horgos me Hungarinë kane konfiskuar sot 1.3 kilogramë drogë (marihuanë) nga nje kosovar, tha sot Drejtoria Doganore e Serbisë, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Pretendohet se droga është zbuluar gajte nje kontrolli të detajuar në dalje nga Serbie (Horgosh) për ne Hungari i drejtuar nga një 43 vjeçar shqiptar me dokumente identiteti nga Republika e Kosovës.

Së pari, në pjesën e prapme të uleses së pasagjerëve, jane gjetur dy pako te mbushura, me peshë rreth 850 gram.

Një shqyrtim i mëtejshëm i pjesës së punës u gjet edhe në një zgavër mbi këndin e djathtë para, prapa plastikës mbrojtëse, u gjetën edhe 380 gramë marihuanë.

Pas kësaj, automjeti kontrollohej nga një skaner, por nuk u gjet më shumë, kështu që droga dhe shoferi u dorëzuar në polici dhe prokurori do te merret me ta.

 

SHPËRNDAJE