Preshevë, 20 dhejtor  -Në vendkalimin kufitar Horgos me policinë kanë ndalur tentim për të kontrabanduar jashtë vendit  39.4 kilogramë drogë (kokainë), njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Shqiptarët u kapën në pikën kufitare të Horgos dhe po tentonin të hynin në Hungari, raporton “Presheva Jonë”, që ka publikuar edhe fotot e aksionit. Shqiptarët e arrestuar janë S.C., B.C. dhe I.C. të tre të afërm mes tyre, pasi ndajnë të njëjtin mbiemër. Droga ishte fshehur në shasinë e automjetit. Tre shqiptarët do të qëndrojnë tashmë 48 orë në burg dhe më pas do të vendosen nëse do të dërgohen për t’u gjykuar në Shqipëri.

Ne ketë pikë kufitare mes Serbise dhe Hunmgartise polcia ka ndalur makinën “Nisan” me  targa shqiptare kui ne te ihsin tre shtetas shqiptarë që udhëtonin nga Shqipëria në Hungari. Mrend ane maktine tek ta u gjeten 47 pako të drogës me  një peshë të përgjithshme prej 39.4 kilogram. 

SHPËRNDAJE