Preshevë, 20 dhjetor -Deputeti rus, Franc Klintsevitsch, i cili është edhe anëtarë ne depratamentin e Sigurisë në Dumën i pyetur sot pyetur nga mediat ruse ka thëne se “ambasadori yne mund te ishte viktime e shëbimeve sekrete te NATO-s mbi te cilin gjuajti Mevludin Altintash si agjent nga sherbimi sekret i NATO-s..”, njfton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duke ju referuar mediave te Moskës.

Sipas tij keto dyshime mund te vijne per shkak t elidhjeve te forta te Erdogan me Alencen veritalantike dhe se Turqia sot kindoerohe tnje aleate e forte e NATO-s
Klintsevitsch, ndeputet, njherit një mik i afërt io Vladimir Putinin ka thënë se “hiq larg mendesh nuk mud te jete se ambasadorin Andrei Karlov mund ta ketë vrarë edhe shërbimi sekret i NATO-s.”

“Pas vrasjes mund të fshihet ISIS, ose kurdët që duan të hakmerren ndaj Erdoganit. Gjithashtu mund të jetë edhe shërbimi sekret i NATO-s, apo i ndonjë vendi perëndimor”, ka thanë Klintseviç

SHPËRNDAJE