Bujanoc, 14 nentor  -Gjate nje operacioni në rrugën Leskovc-Vranje polcia serbe ka arrestuar dy te rinje  due kontabanduar cigare.

Nga ta jane gjetur 44.570 pako cigaresh pa një vulë akcize, tha MUP, transmeton agencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Meoshet sew te arrestuiarit jane M.A (22) dhe V.A. (39) nga Bujancoa te cilet transportonin cigare ne vturen e tyre “Fiat” pa dokumentacion të origjinës. Vlera e cigareve të konfiskuara vlerësohet në rreth gjashtë milionë dinarë. Dy bujnaovacasit u arrestuan për dyshimin se kishin kryer veprën penale të qarkullimit të paligjshëm të akcizave, tha MUP.

SHPËRNDAJE