kaosssPreshevë, 26 nentor  -Preshevë: policia ajo duke fjetur? (“PREŠEVO: Spava li policija?“) eshte ky titulli i n je dmiumi serb (Radio OK) qe b ene fjlae pe rn je kaosi trafiku te papare ne qnder te qyteti te Preshevës, trasnmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë ”

Më konkretisht, nje lexuesi i OK Radio F.J i paska dërguar nje fotot e kaosi qe mbreteron ne komunen e Preshevës dis ametar mes polocise dhe komunës ku shifer nje rr emuje e papare apo si i thonèë “karmaboll”

Në rrugët tashmë të ngushtë të jetës së tij të përditshme është duke u shkarkuar disa mallra, dhe një kalim i veturave është pothuajse e pamundur, ka shkruar kle lexues.

“Kjo është rruga kryesore e Preshevës. Shikoni në mes të kamionëve të ditë shkarkimin. Oficerët e policisë  duke tse jane në gjum ose nuk përgjigjet për këto gjëra që po ndodhin në qytetin tonë…” ka shkruar ai.

Sipas mediave serbe (Radio OK)  duke ju rfeeruar letres se këtij qytetari, automjetet trek ne parkohen në të dy anët e rrugës, ne trutura, rrgue keto dedikuar për këmbësorët, cka me keto pengesa rreztikohet jeta e qytetarëve sidomos fëmijëve.

Në Preshevë pasi nuk ka policia e trafikut.. “Ju duhet të mbërrijnë në Preshevë, për të vizituar qytetin dhe rekord gjendja katastrofike në të cilën ne jetojmë..” thotë lexuesi nga Presheva. Nese policia paska rënë ne gjumë ne Preshevë, siq shkruajne koleget tanë nga Vranja,  a thua me 28 Nëntor,  a do t’i dalin gjumi kesaj policie ?,  ka pyetur ne fund agjencia e lajemve “Presheva Jonë”?

polcsss

SHPËRNDAJE