Image associéePolicia maqedonase arrestoi katër vetë nga Kosova para një kazerme ushtarake në Tetovë duke fotgrafuar me një telefon celular njoftn agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë” duike ju referuar burimeve nga Tetova.

Siç thuhet në buletinin e policisë, katër persona në golf me regjistrimet në Kosovë dje, rreth orës 16.30, janë vërejtur të përdorin telefonin celular për të regjistruar kazermën “Kuzma Josifovski Pitu”.

Pasi u reaguan nga siguria e kazermave, ata ikën, por automjetin në të cilin grejndfesin B.H (48), L.F (36), L.J (74) dhe L.F (28) u ndalen me pas nga një patrullë policore në fshatin Glodja në rrugën nga Tetova drejt Kosovës .

Të katër ata u dërguan në një stacion në Tetovë dhe policia edne ata po i mban te burgosur. Hetimet povazhdojne, nga lideret shqiptare ende asnje reagim a snga Prishtina e as nga Tetova.

SHPËRNDAJE