Preshevë, 10 maj -Falënderimet në formën e një shenje argjendi për punëtorët e kujdesit shëndetësor u paraqitën të enjten në Vranjë nga Shoqata e Punonjësve Shëndetësor të Qarkut Pcinjës, me rastin e Ditës së Infermierisë, e cila festohet më 12 maj, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Dragan Cvetkoviç, president i Shoqatës ne Serbi thotë se pesë dhurtata (mirënjhoje) argjendi janë dhënë në nivel qarku, dhe se në nivel republikan, një shenjë e artë është gjithashtu per Qarkun e Pqinjës.

Fituesit e këtij viti në shenjë argjendi ishte Nedrete Mustafa nga Lugina e Preshevës. Kurse fitueset tjera nga Serbia Jugore sivjet ishin edhe Sreta Gjorgjevic nga QSH ne Vranje, Snezana Spasic nga Trgovishta, Vesna Stevanovic  dhe Lalica Tasic nga QSH Vranje.

Fituesi i shenjës së artë është Dragutin Ristiq nga Bujanoci dhe çmimi i tij do të paraqitet në festimin e republikanëve.Dobitnici srebrnog znaka u Pčinjskom okrugu. Foto: S.Tasić/OK Radio

SHPËRNDAJE