Preshevë, 16 dhjetor -Dogana në Preshevë mes Maqedonise dhe Serbisë duket se eshte bere pika me preferuar  e kontabandisteve ne te gjitha llojeve te trafikutnga  nacionalitetet (crime san frontieres), Ne këte pike kalimtare ne Presheve nuk kaloon jave pa u arrestuar ndokush me  deviza, ari, cigare, me njerez (emigrantë) madsje edh eme droge, siq esht rasti i sotem me  25 kilogramë drogë (marihuanë) njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar burimeve te administratës Doganore ne Preshevë.

“Marihuana është gjetur gjatë kontrollit detal të autobusit me kodin e regjistrimit maqedonas që shkon në linjën Gostivar-Dortmund. Kur takohen me shoferët tagrambledhës dhe me 22 pasagjerë kihste deklareuar se mabnte fgjesende perosnale, por pas nje kontrolli polcia ka zbuluar 20 pako me 1.25 kg marijuanë.

Si pronari i qese me marihuanë raportuar eshte nje shtetas 26-vjeçar maqedonas, i cili tha se marijuanne e kam per ta shitzur me imla borgjet

SHPËRNDAJE