Luzern, 3 prill -Ne oret e hershme te mëngjesin te sotem  (martë) në Ebikon të Zvicrës është gjetur e vdekur Naime Moni zhfdukur para dy dite, kane njoftuar permes telefonit policia kanonale agjencine lajmeve “Presheva Jonë” duke flanderuar per perpkjet e redkaise ne kete drejtim

Sipas autoriteve, policia kantolanle nuk ka dyshime për ndonjë sulm apo krim mbi viktimën

Kohë më parë, policia Kantonale e Lucernit kishte njoftuar permes agencise s elajemve “Presheva Jonë”  se është zhdukur Naime Moni, e cila ka jetuar në Luzern të Zvicrës.

Naimja ka braktisur banesën e saj në Alfred Schindlerstrasse të shtunën, rreth orës 14:50, dhe deri më tani nuk kishte asnjë gjurme e informacion lidhur me vendndodhjen e saj.

SHPËRNDAJE