Super ylli i muzikës pop Shakira është ndarë më të dashurin e saj pas 11 vitesh lidhje dhe i akuzuari për këtë ndarje është Pike,megjithëse ai mohon cdo mundësi të ketë pasur ndonjë lidhje jashtëmiqësore me Kolumbianen

Geneve, janar 2011/ AIK-Presheva Jone

“Ju betohem se nuk kam pasur asgjë më tepër se  një miqësi shumë të mirë me Shakiran. Me atë kam qëndruar më gjatë gjatë kampionatit botëror në Afrikë dhe kjo nuk do të thotë se unë kam pasur një lidhje me të” ka thënë Piquë

HELLO, HELLO SHAKIRA, PIQUES FROM GENEVA UNO…VOUS POUVEZ NOUS CONTACTE 

[email protected]

grathias…Merci, Merci muchos grathias que vous avez vistee norte agence web “Presheva Jone”…

SHPËRNDAJE