Résultat de recherche d'images pour "nožem izbo bujanovac"Bujanoc, 10 shkurt -Sot ne oret e hershme të mengjesit ka ndodhur nje incident serioz në një kafene në Bujanoc!. Nga goditjet e shumtra i riu M.T (39) eshte derguar urgjentish ne spital pe roperacion dhe po lufton me jetën, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

Siq mesohet perleshja mes dy personave: M.T. (30) dhe N.T (1979)  para se t’i merrinin thikat jane fjlaoru nje kafene te Bujnacoi Nebojša T. (40) . Sipas informacioneve të fundit, N.T ka sulmuar ne gkoksa me një thikë tridhjetevjeqarion M.T duke i shkaktuar lëndime të rënda trupore.

I riu M.T (30) i ka plasur gjaku nga doditjet e shumta dhe eshte transportua urgjentisht në një qendër mjekësore në Vranjë dhe sipas njftoimeve nga tewrreni, lëndimet janë kërcënuese për jetën dhe menjëherë i nënshtrohen operacionit.

Sulmuesi  N.T (1979) ka ikur policisë. Pas pak oresh eshte arrestuar. Hetimi është në vazhdim.

SHPËRNDAJE