(AIK-Presheva Jone)

Ndërkohë që mesfusohori turko-gjerman po tregon në radhët e Realit Të Madridit se është një futbollist i jashtëzakonshëm,për këtë gjë kanë menduar edhe drejtuesit e klubit.

Atij do ti vendoset një klauzolë më e vecanta ndonjë herë,madje drejtuesit e klubit janë deklaruar se ajo do të jetë edhe më e vecante se e yllit portugez,Kristiano Ronaldos,do ta kaloje miliardën.

Kontrata të tilla kanë edhe ylli argjentinas i Barcelonas dhe disa futbollistë të tjer7,por kjo do ë jetë më e vecanta njoftojnë burime të afërta me klubin mbretërorë.

SHPËRNDAJE