Ikona botërore e futbollit botërorë por edhe e Santosit,Pelee ka këshilluar të riun brazilian që nëse vendos të largohet nga Santosi,atëherë të  zgjedhë  Real Madridin.
“Mendoj se Neymar është një futbollist i shkëlqyer dhe i gatshëm për të luajtur për Realin” është shprehur për AS Pele.
Duke ju përgjigjur pyetje se përse ai nuk kishte luajtur kurr në Spanjë,ai u shpreh “Në kohën kur unë luaja futboll,ishin komplet rrethana tjera dhe jo sikur tani,tani futbolli më i bukur luhet atje” ka përfunduar legjenda braziliane e futbollit.

SHPËRNDAJE