Urim me rastin e Festës së Kurban Bajramit

Këto ditë feste për të gjithë besimtarët e besimit Islam të jenë ditë të shënuara ku harmonizohen të gjitha vlerat më të larta dhe virtytet më domethënëse të bashkimit, tolerancës, harmonisë dhe respektit ndaj njëri tjetrit.

Në emër të PDSH-së dhe në emrin tim personal Ju uroj festën e Kurban-Bajramit duke ju dëshiruar të gjithë besimtarëve mysliman lumturi, begati dhe ngrohtësi në familjet tuaja.

 

Partia Demokrartike Shqiptare

Kryetar:  Ragmi Mustafa

SHPËRNDAJE