Të nderuar qytetarë të Luginës,besimtarë të konfesionit islam,

Më lejoni që  në emër të anëtarve të Bashkimit Demokratik të Luginës dhe në emrin tim personal ti  uroj përzemërsisht të gjithë besimtarët e konfesionit islam në Lugin dhe jashtë saj,Festën e Kurban Bajramit.

 Urojmë që  Kurban  Bajramin ta kaloni në paqe e lumturi, dashuri dhe respekt ndaj njenitjetrit  duke u afruar sa më afër dhe bashkarisht te sofrat e begatshme që për këtë festë na ka dhuruar I Madhi Zot.

Le të jetë kjo festë e haresë dhe miqësisë ,e solidaritetit njerzorë ,e rrespektit dhe tolerances, e dashurisë dhe mirëkuptimit duke harruar për këto ditë feste tana problemet që pona përcjellin neve shqiptarët e Luginës.

URIME FESTA E KURBAN BAJRAMIT!

Me rrespekt,

Dr.Skender Destani kryetar I BDL-së

SHPËRNDAJE