Pas qëndrimit disa ditor në Turqi, prezantuesja Luana Vjollca është rikthyer në trojet shqiptare. Por me të zbarkuar në Tiranë, asaj i ka ndodhur një ngjarje jo fort e mirë.

 

Këngëtarja ka mbetur në rrugë, kjo pasi ka patur probleme me makinën.

 

Në një fotografi të siguruar nga Prive.al, Luana shihet jashtë makinës teksa përpiqet të kontaktojë dikë në telefon afër pjesës së përparme të makinës, e cila është e hapur dhe këngëtarja po mundohet që të gjejë problemin.

 

 

SHPËRNDAJE