ceca241.jpg1-300x198Seksi-këngëtarja,  ylli i estradës serbe Svetlana-CECA, ja si ke tu e “hanger”, në vend të Arkanit bombat e  NATO-s  mbi krye më 7 maj 1999…

Ceca, mezi shpëtoi gjall ! NATO dëshironte të vriste Arkanin i cili shoqërohej me  gruan e tij Svetlana Ceca Raznatoviç  i cili shtrehohje në hotel më  7 maj 1999, kur u godit gabimisht ambasadës kineze,  në vend të hotelit  “Jugosllavia”., shkruan gazeta serbe Kurir”, trasnmeton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Por thonë, se “ymrit” nuk i dihet dhe  vdekjes nuk mund t’i ikësh.. Arkan  u vra, i mbetën plumbat në trup, kurse kësaj ish-zonjës, zonjushësh aktuale Cecës i mbet n ‘gojë mikrofoni dhe ja fati,  kysmeti ajo me mbet e gjallë e me vazhdu të këndoj  e vajtoj  krimenlin serb dhe kapitulimin e Serbisë në Kosovë.

Ishe kjo një mundësi ideale për t’i eleminuarvata, në ekto momemnte kur NATO bombardonte gjithcka në  “Jugosllavi”,  për cka Komanda e lartë nga Norvegjia kishte formuar një rrjet të veçantë të 140 agjentëve “E 14″. Ky fakt mahnitës u zbulua nga gazetarët në librin e tyre “hero të Luftës brenda sekretet e Norvegjisë”cecamikr-300x135

SHPËRNDAJE