Temperatura estreme dhe vapa shumë e madhe e bëjnë Milanon një qytet përvëlues. Nuk bën përjashtim as Nicole Minetti që edhe me këtë klimë nuk heq dorë nga shëtitja dhe shoping. Me fustan pambuku, zakonisht i përshtatshëm për plazh, me kapele në kohë, me sandale të sheshta që e tregojnë këmbën të zbuluar dhe pa të brendshme ajo duket e qetë dhe joshëse teksa hyn në makinën e saj pranë një zone të populluar në Milano.
SHPËRNDAJE