Ronaldinho dhe vëllai i tij Roberto de Asis janë liruar me kusht nga burgu pas 33 ditësh në qeli.
Dy vëllezërit do të qëndrojnë në një shtëpi në kryeqytetin e Paraguajit ndërkohë që do të ndjekin gjyqin.


Brazilianët 33 ditë më parë u arrestuan për shkak se përdorën pasaporta falëse për të udhëtuar në Paraguaji, aty ku më pas qëndruan edhe pas hekurave.
Për të dalë nga burgu me kusht Ronaldinho ka paguar një shumë stratosferike prej 1.470 milionë erosh.

SHPËRNDAJE