NGJAJSHËM AGJENCISË SONË I KA DEKLARUAR SOT EDHE KËSHILLTARI I LARTË I QEVERISË SË KOSOVËS Z.MEMLI KRASNIQI, SIPAS TË CILËVE GJITHA SHKRIMET RRETH “KËTIJ KOALICIONI” JANË LLAF MASDARKE DHE SE VETEM NË KOSOVË DISA MEDIAT BËJNË LISTA TË QEVERIVE ?!

 

Prishtinë, 10 shkurt / AIK-Presheva Jonë

“PDK dhe AKR do të bashkëqeverisin Kosovën”,”Sipas burimeve të sigurta: Qeveria PDK-AKR-Lista Rugova dhe minoritetet”, “Qeveria, PDK-AKR-Lista Rugova dhe minoritetet” janë këta vetëm disa tituj që i shkëputëm nga disa media te shkruara dhe elektronike por portale..por si duket e as kesaj radhe nuk janë kanë qëlluar. Kështu thonë së paku nga kabineti i liderit të AKR-së Behxhet Pacolli dhe nga kabineti i liderit të PDK-së Hashim Thacit. Para pak një qasti kryetari i AKR-së z.Pacolli i ka deklaruar Agjencisë Informative Kombëtare “Presheva Jonë” se “gjitha shkrimet rreth ketïj koalcioni janë vetëm spekulime dhe llaf masdarke meqë s ka asgjë të vërtetë këtu.. ” Sipas z.pacoi e vërtetë ketu është vetëm një takim i thjesht me Thacin që e kishin zhvilluar parmbrëmë dhe asgjë të re s’ ka në këtë drejtim.

 

MEMLI KRASNIQI: VETEM TEK NE NË KOSOVE DISA MEDIA PËRPILOJNE LUISTA TE QEVRIVE ?!

 

Ngjajshëm po ashtu sot ka deklaruar për AIK “Presdheva Jone” edhe këshilltari i lartë i qeverisë së Kosovës z.Memli Krasniqi. Bile sipas z.Krasniqi “pirolla i koftë disa mediave se ato më mirë po i dinë se kush me kë bëhet kolacionet se sa ne ëetu?! Shkrimet e fundit rreth këtyre koalicioneve jane speklime dhe s’janë gjë përveq lista të përpiluara ga vet disa media…” Në vazhdim zëdhënësi i Qeverisë së republikës së Kosovës z.Krasniqi, se kreu i PDK-së, sot do të mblidhet dhe do të diskutoj për themelimin e qeverisë së ardhshme dhe kualicionet mundshme. Dhe në këtë drejtim nga kabinet i Thaci deri tash, sipas tij, me askë nuk është biseduar dhe askujt nuk iu eshte bërë ftesë dhe se për koalcionin e ri dihet qysh në javën e ardhshme..

SHPËRNDAJE