Sipas MUP-it në Beograd  cdo e katërta diplomë sot në Serbi është false. Qendra e falcifikimeve te diplomave, pasaportave dhe vizeva seline e ka ne Beograd » «(Centar za falsifikovanje pasoša, diplôme  i viza je Beograd)  ka shrkuar gazeta e nkohur serbe « Nedeljni Telegraf »  Sot në Serbi falsifikatoret me diploma dhe tregu i zi perbin 26,5 milon dollare ?!

Beograd, 10 shkurt / AI-Presheva Jonë

„Diplomat në serbi shiten në Pazar“, „në gjykatë për shkak fasifimkimit të diploamve“, Ne serbi vizat e rrejshme dhe diplomat shiten deri në 1000 euro“(„Diplome u serbiju prodaje na Pazar“, „Zbog laznih diploma na sud“, „U Srbiji se lažne vize i lažne diplome prodaju za po 1.000 evra ») pra jane keta tituj qe kemi shkëputur ne mediat serbe ku shkruhet ditev te fundit  me të mdhe se serbia në prinë ne Ebropë me Dioploma false ?!

Sipas gazetes serbe « nedeljni telegraf «  sot ne serbi nuk mund te bleshe vetem Nënën. Ke parsa mund te bleshë diplomën, pasaportën , lejen për vozitje, vendine punës deri tek femrat…Sipas mediave serbe dhe te nderkombetare “pazari » me i madhe i ketij biznesi sot ne serbi perbveq ne kyreqyetetin serb sillet me të madhe edhe ne Nis, Vranjë, Kragujevc, Zemun, Sabac, Sremska Mitrivicë, Suboticë, Leskovc, Vranjë  etj.. ..pra aty ku ka me se shumti shkolla dhe univesritete. Kete e deshmon edhe zbulimi naga ana e policise serbe ku ne shtypshkronjen “Kodeks print” në Gornjem Milanovcu ka konfiskuar qindra diploma te fasifikuar.

Sipas MUP-it në Beograd  cdo e katërta diplomë sot në Serbi është false. Qendra e falcifikimeve te diplomave, pasaportave dhe vizeva seline e ka ne Beograd » «(Centar za falsifikovanje pasoša, diplôme  i viza je Beograd)  ka shrkuar gazeta e nkohur serbe « Nedeljni Telegraf »  Sot në Serbi falsifikatoret me diploma dhe tregu i zi perbin 26,5 milon dollare ?! «Një dipèlomë sot në “pazaret » serbe shkon deri në 1000 euro, ndërsa to pë rshkolla të mesme deri 300 apo 4 euro.thotë major Zoran Staji, zyrtar antikiminalitet ne Serbi , sipas të cilin janë ngitur 3.704 Akuza kundër falsifikatorëve.

SHPËRNDAJE