Sindikatat e arsimit bashkë me mesimdhënësit e shkollave në Serbi janë futur në grevë për shka kushteve dhe ligjeve të këqiaj që po dëtmojnë shkolat dhe mesimidhnësit në Serbi i cili sistm i dobët shkollor po dmmton edhe nxënsit serbë.  grevistët kerkojnë nga autoritet serbe përmisimin e  kushtev e në shkolla, ndyshimit të ligjeve dhe largimin e ministrit serbë të arsimit, nëse nuk realizohen kerkesat e sindikalistëve serbë.

SHPËRNDAJE