Në fshatin Dobrosin në ora 10 do të përkujtohet dalja në skenë për herë të parë e UÇPMB-së  e pas kësaj Akademia përkujtimore do të mbahet  në sallën e Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc në ora 15.00 , njofton agjencia informatifve kombëtare “Presheva jonë” duke ju referuar një komnikate për shtyp nga zyrtarët e OVL-së së UCPMB-së.

 

Preshevë, 24 kanar / AIK-presheva jonë

           OVL e UÇPMB-së njofton opinionin mbarë kombëtarë se të Enjten  me datë 26.01.2012, në përkujtim të  përvjetorit të 12 –të, të daljes në skenë të Ushtrisë Çlirimtare për Preshevë,Medvegjë dhe Bujanoc,  me moton “ E FILLUAM KUR ISHIM TË BASHKUAR”

do të mbahen aktivitete të ndryshme në shënimin kësaj date historike edhe atë:

Në fshatin Dobrosin në ora 10 do të përkujtohet dalja në skenë për herë të parë e UÇPMB-së  e pas kësaj do të mbahen homazhe tek varrezat e Dëshmorëve  ndërsa, Akademia përkujtimore do të mbahet  në sallën e Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc në ora 15.00 njofton agjencia informatifve kombëtare “Presheva jonë” duke ju referuar një komnikate për shtyp nga zyrtarët e OVL-së së UCPMB-së.

 

        Pjesëmarrja Juaj e madhëron këtë Akademi Përkujtimore!

SHPËRNDAJE