A e dini se:
Po ju shkruajmë dicka per Coca Cola-n
Filloi te prodhohet ne vitin 1885 nga nje farmacist(nuk e mbaj mend emrin, me falni)
Recata prodhimit te saj eshte mbajtur sekret qe nga fillimi i prodhimit.
Sot, dhe vazhdimisht qe atehere, kete sekret e dine vetem 2(dy) vete. Kur vdes njeri, ai qe mbetet, zgjedh nje njeri te besuar per ti mesuar sekretin.
Vet emrat e ketyre dy personave jane sekret.
Furnizimi me materialet baze per pergatitjen e kesaj recete, titullohen me numra. P sh: Malli nr. 2-200kg etj.
Kaq, nuk mjaftojne?

SHPËRNDAJE