Ndërsa versioni në Mbretërinë e Bashkuar My Big Fat Gypsy Wedding paraqet pjesën e vet të sjelljes martesore të pazakontë, versioni i ardhshëm amerikan do të vendosë një ulje ekstreme.

 
Një ngacmues për premierën e TLC’s My Big Fat American Gypsy Wedding amerikane ka treguar se dy nga udhëtaret e grave janë përleshur me grushta para një kishë në West Virginia.

Shkak është bërë biseda thuhet midis tyre lidhur me mos përshtatjen e çiftit që martohej, pasi vajza jo cigane dhe djali është cigan.

Ato nuk janë kuptuar me njëra tjetrën gjë që çoji në një ndeshje spektakolare.
Ndërsa spektaktorë që kanë parë skenën janë shprehur se dasmë më e bukur se kjo s’kemi parë deri tani.

SHPËRNDAJE