Tonja Thomas nga Florida sot ka vrarë katër fëmijët e saj, ku ajo pastaj ka  bërë  vetëvrasje. Fëmijët  kishin nga 12 deri 17 vjet,  ka nnoftuar AP.

Florida, 15 maj

Tre fëmijët e saj herët në mëngjes iknën tek komshiu i afërt për të ekruar ndihmë se nëna e tyre ka shtënë mbi ta.  Por, ka shkruar dhe i ka marrë te komshiu duke i  kthyer sërish në shtëpi dhe i ka vrarë ata një nga një , tha oficeri lartë  Tod Gudir, një zëdhënës për zyrën e sherifit në qytet.

 

Fqinjët, menjehrë pas të dëgjuarve të të shtënave kanë reaguar, duke  thirur policinë ne vendin e ngjarjes, por gjithcka ishte vonë, aty nuk gjeten njeri të gjallë, pos pese viktimave të shrtira për dysheme.  Ndërsa, në komshi tjetër, aty afër paska pranuar një leter, SMS ku eshte shkruar sse “sone e ka ndermend të bëhemi shkrum e hi me katër fëmijët e mi”, ka njoftuar Gudir, shefi i policisë

SHPËRNDAJE