Hitna pomoćBujanoc, 16 shkurt -Një vajzë (24) e nje fshati afër Bujanocit u helmua me një pluhur (detergjent) rrobash.  Përpjekjet për vetëvrasje  u raportuan nga prindërit e saj ne Qendrën e Kujdesit Shëndetësor në Bujanoc, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Dr. Jovana Antiq, një mjek emergjence në Qendrën Shëndetësore në Bujanoc, tha se vajza kishte konsumuar shumë ujë me pluhur (detergjent) gjë që e shtyu atë të transferohej në Qendrën Shëndetësore të Vranjës. meoshet se ajo eshte jashtë rrezikut.

Policia dhe gjyqësori nuk edne nuk kane njoftuar motivin e helmimit, vevbrasjes se kesaj vajze. Hetimet vazhdojnë

Te shtojme se mbrenda dy jave ne Luginen e Presheves u shaktuar tri tragjedi, vetevrasje, nga te cilat u dhkatuan dy viktima.  E para ishte ne Bujanco kur e reja shtiu me revole ne kokë, rasti i dyte po ashtu me revole i dha fund jetes  se vete nje nxenës (12) ne Medvegje, pse kishte marrur nota te keqija dhe rasti i sotem, treti me radhe,  tentim vatvrasje nga e reja (24) e Bujanocit

SHPËRNDAJE