Aucune description de photo disponible.Për nder të 11-vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës shrkimtari yne i njohzr nga Presheva eshte dekoruar me MEDALJEN PRESIDENCIALE TË MERITAVE, nga presidenti i Kosovës nenshkruar nga Hashim Thaci, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Medalja Presidenciale e Meritave u jepet personave për kontribut në fusha të veçanta, si në: arsim, shkencë, art, kulturë, rini, sport, shëndetësi e shërbim civil. Në mungesë të presidentit që ndodhej në udhëtim zyrtar jashtë vendit, Medaljen ma dorëzuan Këshilltari juridik në Presidencë z. Besim Kajtazi dhe z.Velii Bytyqi.

“Ndjehem shumë krenar dhe mirënjohës për konsideratën dhe vlerësimin që më bëri Hashim Thaci. Andaj ju falënderohem nga zemra…” ka thenë shkrimtari Mehmeti-

SHPËRNDAJE