Seriali “O sa mirë” është një prej serialeve më të shikuara në trojet shqiptare.

Pjesë e këtij seriali janë edhe disa nga aktorët më të mirë që ka Kosova, Shqipëria Maqedonia, Presheva, Mali i Zi dhe Diaspora.

 

Raportohet se një aktor i këtij seriali paguhet 250 euro për një episod që aktron.

SHPËRNDAJE