Kjo eshte njera nga sallat e punëtorise se  fabrikës së çorapave MEDINVEST me seli ne Medvegjë

 

Medvegjë, 6 gusht -“Të dashur bashkëkombas dhe bashkëqytetar të Medvegjës e më gjerë, faleminderoj 180 aplikuesit e parë që kan aplikuar për punë pranë sipërmarrjes sonë MEDINVEST në Medvegjë, njëkohësisht inkurajojme të interesuarit tjerë të cilët ende nuk kan aplikuar, që t’i dorezojne CV-at e tyre sa më parë.

 

Te Ejten më 9 dhe të Premten më 10 gusht “Medinvest” fton bashkepunetoret e ardhshëm qe të paraqiten prane kesaj sipermarreje, nga ora 10:00-15:00

“Të interesuarit NUK DUHET të jenë të regjistruar në entin për punësim…” njofton kreu i nderrmarjes MEDINVEST me seli në Medvegjë.

Te Ejten më 9 dhe të Premten më 10 gusht “Medinvest” fton bashkepunetoret e ardhshëm qe të paraqiten prane kesaj sipermarreje, nga ora 10:00-15:00 per t’u intervistuar nga eksperte  dhe ekipi i sipermarrjes për selektimin dhe pranimin e punëtorëve.

Me ket rast duam t’ua kujtojme edhe njehere se medinvestgroup.net organizon kurse trajnimi falas per aspirantët e ardheshëm në  keto lëmi:

-Kontrolle cilësie

-Teknik për thurje 

Njëkohesaisht organizohen kurse për gjuhë të huaja, anglisht dhe Italisht,  thote pronari i MEDINVEST Medvegjë z. Muharrem Salihu

Lorenzo Galli, drejtor i prodhimit në MEDINVEST – Medvegjë

SHPËRNDAJE