Preshevë, 11 prill  -Ne takimin e sotem të Këshillit Organizativ ne perberje te Bujar Salihut, Sevime Durakut, Nexhmedin Veliut dhe Selami Mustafës eshte diskutuam rreth mundesise se takimit te radhes, me rastin e 35-vjetorit te matures.  Si datë me te preferueshme ata njezërit kane zgjedhur 28 prillin 2018 qe i bie dite e shtune, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” .
Pra, njohtohet ish-maturantet e “Skenderbeut” se me 28 prill 2018 ne Preshevë do te mbahet 35 vjetori i matures se gjenerates 1982/83. Do perkujtuar se para pese vitesh me rastin e 30-vjetorit kjo gjenerate arrit te organizohet mire, ku u tubuan afer 200 metarante bashke me me profesoret  e tyre, qe verte ishte takim intersant me shume se festë,  impresionues dhe emocianal e nostaligjik te takosh shoket e shoqet e klases pas tri deceniesh.

Per takimin e radhes me 28 prill 2018 ne Preshevë me rastin 35 vjetorit, sipas keshillit organizativ gjtha pergatitjet jane bere dhe me shume se gjysma e pjesemarresve e kane konfimuar pjesemarrjen.  Konfirmime presim sidomos nga koleget tane jashte vendilndjes, ne Zvicer, Belgjike, Gjermani dhe Amerike.

SHPËRNDAJE