“Agjencia e lajmeve Presheva Jonë nje zedhënese e demokracise dhe tolerances në Zvicër si dhe integrimit te shqiptareve ne tokën helvetike..” ka thene Kryetari i Gjenevës Remy Pagani nga takimi i sotem qe ka pasur me Nefail Maliqin, gazetarin dhe publicistin tone te njohur.

sSe cfare mendon njeriu numer nje i Gjeneves per shqiptaret dhe (mos) integrimin e tyre, si dhe per vlerat e ketij metropoli evropian si nje qender nderkombetare, më gjeresisht mund te lexoni neser nje intervistë ekskluzive me te.

SHPËRNDAJE