Ylli i popit Justin Bieber ka arritur të futet në listën e këtij viti të revistës “Times” për 100 njerëzit më me ndikim në botë, ndërsa është vete menaxheri ai që mendon se Charlie Sheen është dashur të përfshihet në këtë listë.

 

17 vjeçari u bashkohet kështu yjeve si Mark Wahlberg, Bruno Mars, Chris Colfer, Blake Lively, Sting dhe Amy Poehler në këtë listë dhe Charlie Sheen nuk është përfshirë, Justin ka pranuar se ish-ylli i “Two And A Half Man” do të ishte zgjedhja e tij si njeriu më me ndikim.

 

“Është dashur të jetë edhe Charlie Sheen. Ai ka me miliona ndjekës në Twitter brenda një dite. Unë kurrë nuk e kam parë këtë më parë. Plus, ai ka gjak prej tigri dhe ai gjithmonë fiton”, theksoi Bieber.

SHPËRNDAJE