Selena Gomez ka zbuluar se ajo nuk ka qenë e interesuar për modën deri në moshën 13 vjeçare dhe se ajo është veshur si djemtë kur ishte 11 vjeçe.

 

Aktorja e cila ka linjën e saj personale të veshjeve “Dream Out Loud”, ka pranuar se moda jo gjithmonë ka qenë e interesit primar për të dhe se ajo kurrë nuk u mërzit për stilin e saj kur ishte më e vogël.

SHPËRNDAJE