Është interesant te mediat serbe të cilat shpesh personalitetet shqipare sikur rasti Nënë Teres, herë i paqesin si rome  e herë si sllave, ndërsa disa rome nga Tirana e Shqipëria vetem pse posedojnë pasaportat shqiptare e paraqesin “shqiptare” ?! ..dhe ket lajm  e  nxjerrin me krenari ne mediat e tyre apo faqe interneti..?!

Tiranë, 19 shkurt / AIK-Presheva Jonë

Shengeni po terheq tash edhe vajzat ajsh kufisjve tre Serbisë, duke arritur edhe derti tek romet e Tiranës. Njëra prej tyre është edhe Luma 32 vjeçe nga Tropoja  ecila ka marur sot  pasaportën serbe nga Ministri i Policisë Ivica Dacic. Luma Millisheviq humbi bashkëshortin pa mbushur ende tre vjet martesë dhe kërkoi nënshtetësinë serbe për të rritur e ve dy fëmijët që pati nga martesa e pafat. Luma 32 vjeçarja ka vendosur të qendrojë në Serbi për të rritur 2 fëmijët edhe pse, sipas ligjit serb duhej të mbushte 3 vjet martesë për të marrë pasaportën vendase. Historia e saj është pasqyruar nga mediat serbi pasi iu dorëzua pasaporta nga vetë Ministri i Policisë, Ivica Daçiç. Është interesant te mediat serbe të cilat shpesh personlitette shqipare sikur rasti Nënë Teres herë i paqesin si rome  e herë si sllave, nersa disa rome nga Tirana e Shqipëria vetem pse posedojnë pasaportat shqiptare e paraqesin “shqiptare” ?! ..dhe ket lajm  e  nxjerrin me krenari ne mediat e tyre apo faqe interneti..

SHPËRNDAJE