Résultat de recherche d'images pour "Rose Gottemoeller shqiperi"Bruskle, 12 dhejtor -Nënsekretarja e Përgjithshëm i NATO-s zonja Rose Gottemoeller pas neser viziton Republikën e Shqipërisë. Agjerncia e lajmeve “Presheva Jonë” ka mesuar nga zyrtaret e NATO-s kane njftuiar agejncine e lajemeve “Presheva Jonë” se nje delegacion nga Brukseli te prire nga kreu i Alences Veraitlentike (Rose Gottemoeller) 24 ore para formimit të ushtrise se Kosovës  do te gjnden ne Tirane te cilet do te qnedrojne dy dite, 13-14 dhjetor. (“NATO Deputy Secretary General visit to the Republic of Albania
The NATO Deputy Secretary General, the Honourable Ms. Rose Gottemoeller will travel to Tirana on Thursday, 13 December and Friday, 14 December 2018.”)

Ajo dëshiron të ketë takime me Presidentin e Republikës Z. Ilir Meta, Kryeministri, z. Edi Rama, Ministri për Evropën dhe Punëve të Jashtme, z. Ditmir Bushati dhe Ministri i Mbrojtjes, znj. Olta Xhacka.

Sipas agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” pas ketyre takimeve te yzratreve te larte te NATO-s ne Tiranë me kreun e shtetit shqiptar ne oret pasidtes, duke filluar nga 14:15 dom te mbahet nje konferencë e përbashkët për nga Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm dhe Ministri i Evropës dhe i Punëve të Jashtme si dhje tjetra ne oren 15:30 Konferencë e përbashkët për shtyp nga Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm dhe Ministri i Mbrojtjes.

NATO Deputy Secretary General Rose Gottemoeller talks to the troops at Adazi Military Base

 

SHPËRNDAJE