Biznesmenë ka mjaftë, por të atillë që e duan përveq punës edhe kombin e atdheun, janë të pakët. I tillë, ndër të paktit është edhe Xhevdet Ajetin për të cilin ju kemi folur edhe më parë, e i cili shtrinë bizneset e tija në Evropë, Amerikë e Azi.
Z.Ajeti, apo sic njihet me nofkën e tij “NERVOZI”, pas një viti tejet të ngarkuar me bizneset e tija gjithëandej globit, më në fund ka “shtrier” këmbët në rënë, pikërishtë në rërën e ilirisë, në bregdetin shqiptarë, ku po pushon dhe po merrë energji të reja për të nisur një vit të ri pune duke kërkuar edhe më tej suksese.
Vlenë të theksohet pa dyshim nuk është asnjëherë tepër se z. Ajeti përveq bizneseve dhe patriotizmit të tij, të theksuar e ka edhe shpirtin human e njerëzorë, pasi që shpesh e shohim nëpër aksione humanitare duke u dalë në ndihmë atyre që kanë nevojë.

SHPËRNDAJE