Ekspozita kolektive e artistëve shqiptar, zvicran, belg si dhe amerikan do të hapet më 2 nëntor në Martiny të Zvicrës. “TREKENDESHI ARTISTIK PAQESOR”, titullohet ky aktivitet artistik i organizuar nga Akademia Evropiane e artit me Instituin e artit “Profondist Eti” bartës i  cilës është artisti Jetuall Haliti-Eti, njofotn agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Qëllimi i kësaj ekspozita sipas Halitit është që të bëhet apel ndaj faktorit ndërkombëtar për vetdijësimin e marrjes së vendimeve në favor të fushës humanitare njerëzore. Gjithësej janë 150 vepra pikturë, vizatim dhe skulpturë nga 38 autor shqiptar, 6 zvicëran, 3 belg.

Image

SHPËRNDAJE