Résultat de recherche d'images pour "trafic de marijuana - 216 kilos"Tre kosovar dhe një italian u dënuan të premten me burg nga një gjykatë në La Chaux-de-Fonds në Zvicër.

“Gjykata mbajti trafikun e marihuanës – 216 kilogramë për të akuzuarin kryesor..” (“La Cour a retenu le trafic de marijuana – 216 kilos pour le principal accusé..“). Ata u shpallën fajtor se në intervalin kohor prej katër viteve kishin shitur sasi të konsiderueshme kokaine dhe marihuane në Zvicër, njfotn agjencia e lajemeve “presheva jonë” nga Zvicras duke u referuar burimeve policore.

 

I akuzuari i pare (51 vj) nga Kosova denohet me 8 vjet burg

Nje 51 vjeçari kosovar u dënua me tetë vjet burg, kurse prokuroria kishte kërkuar dënim prej 15 vjetësh. Shqiptari i dytë u dënua me 33 muaj burg, kurse i treti me një vit heqje lirie. Italiani i cili dispononte restorantin ku bëheshin të gjitha planifikimet, u dënua me kusht prej dy vitesh.

Intervistuar nga Presidenti i Gjykatës, Muriel Barrelet, i akuzuari kryesor, një kosovar 51 vjeçar i arestuar në La Chaux-de-Fonds, tha se donte të “kthejë faqen” pas gjykimit. “Do të doja të dënoja vetëm për atë që bëra, por jo për atë që thashë unë”.

I pandehuri i dytë, një kosovar 58-vjeçar i burgosur në Gorgier (NE), përsëriti se po sfidon akuzat kundër narkotikëve. Përveç këtij aspekti, ai akuzohet shumë për pastrimin e parave.

Hakmarrja personale

I akuzuari i tretë, një kosovar 43-vjeçar i liruar me kusht, sfidon akuzat e tij dhe kundërshton mënyrën në të cilën ai është përshkruar. “Unë kurrë nuk kam goditur askënd. Unë nuk jam një Capone. Ai ka përshtypjen për t’u ndjekur që kur ai u largua nga burgu.

SHPËRNDAJE