Preshevë, 9 korrik  -Një fëmijë dhjetëvjeçar nga Vranja ka marre lendime te redna nga një aksident trafiku në Preshevës te cilin nuk e ka ndalur as Vranja, eshte derguar drejt per spitalin  e Nishit, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

– Fëmija ka marrë lëndime në zgavrën e barkut dhe organet e veshkave, është kujdesur urgjentisht dhe është në kujdesin intensiv të Klinikës për Kirurgjinë e Fëmijëve dhe Ortopedikën. Ajo është e qëndrueshme dhe nuk është e kërcënuar për jetën në këtë moment, thonë nga Qendra Klinike e Nishit.

Sipas njoftimeve të medias, ajo u zhvillua të dielën kur një shofer tridhjetë-dy vjeçar, Renault Megan, humbi kontrollin dhe doli jashte rruges.

Me këtë rast, një fëmijë (10) u gjet në rrotat e makinës, i cili menjëherë u transportua në spital

Prokuroria urdhëroi paraqitjen e një ankese penale kundër shoferit për shkak të dyshimit se ai kreu veprën penale të veprave të rënda kundër sigurisë së transportit publik.

SHPËRNDAJE