Preshevë, 29 dhjetor  -Trupat e tre burrave u gjetën të vdekur mbreme rreth orës 21 në një shtëpi në fshatin Popovac afër Nishit, mëson “Blic”, transmeton agjencia e lajemeve “Presheva Jonë”

Policia ka dalur ne vedin e ngjarjes, meqerast eshte raprtuar tek prokuroria për rastin e trupave ta poajetë (kufomave) dhe po zhvillohet një hetim rreth rrethanave që kishin të bënin me tragjedinë. Sipas informatave te para, jozyrtare, shkkatare mund te jete  zjarri. Sipas RTS, dy burra të moshës 48 dhe 28 vjeç u dogjën në një zjarr, i treti 36 vjeç, ishte i mbuluar nga tymi.

SHPËRNDAJE