dibrrrBrescia, 4 nentopr  -Një bjal i ri nga Kosova G.D. (24) është arrestuar sot Brescia të Italisë për përhapjen e propagandës islamike, njfotn agejncia e lajemeve “Presheva jonë” duke ju referuar burikmeve të  Ministrisëw Brendshëm IUaliane.

24-vjeçari akzohet te cile tju vene prangat sipas polcise, ka propagandruar perme sinterentit  duke ftuar fëmijen për xhihadin. G. D. kishte kontakte me Enes el Abboubi te largua nga Brescia për luftë: “Zoti qoftë me ju “, “Ju do të jetë luani Isis” me ekto fjlale kosvrai kishte  indoktriuar nga Brscia  fëmijët qe dy vjet rreshtazi.

Karabinjeri knacioanle e  Italisë tha se një burrë u arrestua në Kosovë, të enjten në qytetin e Brescia, duke ju referuar Ministres se Puneve te Mbrendshme. Per xhihadistrin kosovar flet edhe minsitria italian Angelina Alfano i clia tha se një burrë e 24 vjet nga Kosova eshte arrestua pasi ai botoi materialin ekstremist në faqen e tij në Facebook, duke shtuar se ai ishte në kontakt me një islamikët e njohur që e radikalizuar atë dhe djalin e tij, transmeton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”

SHPËRNDAJE